ATELIER ÉCRIN

Povestea noastra

Écrin reprezinta un proiect de suflet, menit sa readuca in prezent bijuteria clasica, lucrata manual, cu rabdare si talent.

Suntem pe piata inca din anul 2016 iar in scurt timp am devenit un atelier de bijuterie de reper pentru piata romaneasca si nu numai. Bijutierii noștri  lucrează cu cele mai bune materiale pentru a crea bijuterii rafinate, care sunt atât atemporale, cât și contemporane.  Fie că ești în căutarea unei piese speciale pentru tine sau pentru o persoană dragă, suntem aici pentru a te ajuta.

Indiferent dacă aveți un design specific în minte sau aveți nevoie de ajutor pentru a realiza o idee, echipa noastră este aici pentru a vă ghida în fiecare pas. 

An de an, sute de cupluri ne trec pragul pentru a-si lucra la noi cele mai importante bijuterii, pe care le vor purta toata viata: verighetele.

Pe langa verighete, inelele de logodna unicat, cerceii cu diamante sau bratarile reprezinta de asemenea piese importante care aduc fericire pe chipul celor care le vor purta.

Bijuteriile pentru copii propuse de atelier écrin sunt piese originale menite sa cultive simtul frumosului si al elegantei inca de la varste fragede.

Nu in ultimul rand, écrin se adreseaza si barbatilor. Astfel, accesoriile masculine care definesc tinuta eleganta a unui barbat, pot fi din materiale pretioase, cu personalizari care sa faca referire la pasiunile celui care le va purta.

Bijuteriile Écrin sunt bijuterii unicat sau in serie mica. Punând accent pe calitate și atenție la detalii, ne străduim să vă depășim așteptările și să vă oferim o bijuterie pe care o veți prețui toată viața.